Over Ons

Wauters Construct is specialist in heel wat soorten timmerwerken. Nieuwbouw of renovatie.

We hebben vooral een grote expertise in daktimmerwerken. Alle stijlen en materialen zijn mogelijk. Canadese Oregon en Europese Oregon, gedrenkt of niet gedrenkt, u kiest het en wij maken het.

Had u ook graag uw gevel laten bekleden? Geen probleem. Wij zorgen voor de gevelbekleding in de houtsoort die u wenst. En u hebt niet alleen ruime keuze in de materialen, maar ook in alle stijlen en heel wat kleuren.

Maar dat is niet alles. U kunt ook bij Wauters Construct terecht voor interieurafwerking, zoals het leggen van parket of het plaatsen van binnenwanden en plafond.

Had u een speciale houtconstructie in gedachten? Dan horen we dat ook graag. Carports, tuinhuisjes, terrasoverkoepeling, jacuzzi’s.

Waar u bij ons zeker van bent? Uiteraard van de beste kwaliteit. Maar wij garanderen u ook een strikte naleving van de werfafspraken, stellen ons flexibel op en streven enkel de perfectie na.

Wauters Construct bestaat sinds 2010, maar we hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de stiel. Zo bent u zeker van een uitgebreide vakkennis.

Wilt u meer info of ontvangt u graag een gratis offerte? Neem dan gerust contact via het contactformulier.